Skip to main content
Flyttelager

Flyttelager i Bergen

Flytte? Lagerboder i alle størrelser fra 350,- pr mnd

Selvbetjeningslageret har lagerboder i alle størrelser som passer for de som behøver et sted å oppbevare og mellomlagre møbler og verdifulle gjenstander, mens de venter på sitt nye hjem.

Vi har har også gode priser på langtidsleie av lagringsplass for de som bare behøver litt ekstra plass hjemme eller bare vil få litt mer plass på loftet eller i kjelleren. Enten du skal du pusse opp eller bare har behov for et sted å korttidslagre møblementet ditt så tilbyr vi gode priser på korttidslagring. Har du i tillegg behov for å lagre mer eller mindre utover avtalt lagringsplass så er det problemfritt å utvide eller forminske bodstørrelsen etter behov hos oss.

På våre avdelinger på Midtun, Fyllingsdalen, Kalfaret og Sandviken er det store porter som gjør det enkelt å komme til lagerbodene. De fleste av lagerbodene har også rulleporter som gjør det enkelt å flytte inn og ut store møbler. Vi har også på alle våre avdelinger alt av lagertraller og flytteutstyr du behøver for å gjøre jobben enklere. Vi tilbyr også flyttehjelp for de som vil ha hjelp til flyttingen så kontakt oss gjerne direkte så avtaler vi tid og sted for flytteassistanse ved vårt lager.

Hos oss kan du i tillegg kan du være trygg på at dine møbler står tørt, varmt og trygt da vi har varmeregulerte lagre som holder det beste klimaforholdet for dine møbler. Vi tilbyr i tillegg flytteesker og flytteutstyr du måtte behøve for å lagre og gjøre flyttingen enklere.

Ønsker du tips til lagring av tingene dine kan du lese gjennom våre lagringstips.