Skip to main content
Lager privat

Lager for private

Er du på flyttefot

Er du midt i en flytteprosess? Dersom du har solgt og venter på at den nye boligen skal bli ferdig, gir vi deg muligheten til å mellomlagre møblene og eiendelene dine på en trygg og problemfri måte.

Våre tjenester inkluderer både kaldtlager og varmtlager for privatpersoner som trenger lagringsplass for møbler og innbo. Samtlige av våre lagringsrom er sikre og skjermet fra innsyn, noe som gjør dem ideelle for oppbevaring av personlige eiendeler. Vi kan hjelpe deg med hele flytte prosessen. Ring oss gjerne for en uforpliktende prat så hjelper vi med gode tips og triks.

Hos oss er det fritt lån av traller, Tysse skap henger, du kan til og med leie varebil for å enkelt og trygt frakte dine eiendeler fra bolig til lager.

I de fleste avdelinger kan du også laste og losse trygt under tak, slik at dine eiendeler er skjermet for vær og vind.

Rydde til visning?

Planlegger du å arrangere visning for boligen din? Boligstyling blir stadig viktigere for et vellykket boligsalg. For mange kan denne forskjellen representere flere hundre tusen kroner i økt salgspris. I mange tilfeller handler det enkelt og greit om å erstatte møbler som opptar mye plass med visningsmøbler som gir leiligheten et mer romslig inntrykk.

Det kan være en god idé å leie et minilager for de møblene du ikke ønsker å ha i leiligheten under visningen. Ideelt sett bør boden i huset også være ryddet og tom for å skape det beste inntrykket under visningen.
Vi hjelper deg gjerne tips og triks. Hos oss er det kun 14 dagers oppsigelse på lager leie.
du kan leie så kort eller lenge du ønsker innenfor det.

La oss gjøre prosessen enklere for deg vi har

  • Gratis lån av Tysse skaphenger
  • Mulighet for leie av varebil
  • Gratis bruk av lager vogner & sekkehjul
  • Videoovervåket 24/7
  • Du har tilgang fra 06.00-23.00

Hva kan du bruke våre lager til?

Mange av våre kunder velger å bruke våre lager for å oppbevare møbler , innbo, Mc, og verktøy. Enten du trenger midlertidig lagringsplass i forbindelse med flytting, oppussing, reising, eller et varig lagerrom, kan vi tilby en enkel og kostnadseffektiv løsning som passer dine behov.

Du kan leie lager for sesong oppbevaring.
det er kun 14 dagers oppsigelse på leieforholdet så du kan ha lager boden så lenge eller kort du ønsker.

  • Gratis lån av Tysse skap henger
  • Mulighet for leie av varebil 
  • Fri bruk av traller & sekkehjul
  • Åpent fra 06.00-23.00
  • Overvåket 24/7

La oss hjelpe deg med ditt lager behov.

Ring gjerne for et uforpliktende tilbud