Skip to main content
Minilager

Minilager

– når du trenger litt lagringsplass

Et minilager er en liten lagerbod som passer perfekt når du bare trenger litt ekstra lagringsplass. Kanskje du har vinterdekk, ski eller sykler som tar opp unødvendig mye plass i garasjen, kjelleren eller boden? Eller ønsker du bare å rydde unna skrot før en visning?

Med et minilager kan du frigjøre plass og holde omgivelsene ryddige. Samtidig oppbevares tingene dine et trygt sted!

Hvor stort minilager trenger du?

Det ligger kanskje i sakens natur at et minilager er lite av størrelse. Men du kan likevel finne ulike størrelser å velge mellom! Dersom du er usikker på hvor stort lager du trenger, kan det være greit å ta utgangspunkt i følgende:

  • 2 m3: 0,8 x 0,9 m
  • 4 m3: 0,9 x 1,95 m
  • 7 m3: 1,4 x 1,9 m
  • 10 m3: 1,3 x 2,8 m

Trenger du et minilager i forbindelse med flytting? Da er det lurt å ta utgangspunkt i at du trenger 1/3 av leilighetens størrelse i antall kubikkmeter. Med andre ord – er boligen på 30 m2, trenger du rundt 10 m3 i lagringsplass.

Gjør det enkelt med et selvbetjent minilager

Selvbetjeningslageret.no har et bredt utvalg av selvbetjente minilagre. Det betyr at du har tilgang til lageret ditt når du selv ønsker (06.00–23.00, alle dager). Du får et elektronisk adgangskort, slik at du enkelt kan komme og gå slik du selv ønsker.

Når du bestiller ditt minilager gir vi deg en kort innføring i hvordan adgangskortet og lageret brukes. Det er enkelt å komme i gang!

Sikre minilager for bedrifter og privatpersoner

Både bedrifter og private kan dra nytte av et minilager. For privatpersoner er det kanskje snakk om vinterlagring av grill, jetski, motorsykler, hagemøbler og trampoliner. Ja, eller lagring av ski og akebrett sommerstid. Et minilager er også nyttig i forbindelse med familieforøkelse eller oppussing!

Studenter som flytter eller skal reise på utveksling kan også ha bruk for minilager. Når du reiser hjem for sommeren ønsker du gjerne å lagre eiendelene et trygt sted i nærheten av studiestedet.

For bedrifter er det kanskje behov for minilager dersom det er kampanjeutstyr, standboder eller annet utstyr som må oppbevares tørt og trygt. Ikke alle har egne lagerlokaler, og da er et minilager et budsjettvennlig alternativ.

Uansett hva du trenger å oppbevare, kan du føle deg trygg på at våre minilagre er sikre. Vi har minilager som er klimakontrollerte og beskyttet mot innsyn. Du kan også bestille små lagre med alarm og videoovervåkning.

Minilager i Bergen og Haugesund

Du finner våre selvbetjente minilagre en rekke steder i Bergen. Enten du holder til i Fyllingsdalen, Eidsvåg i Åsane, Minde, Midtun eller på Kalfaret, finner du et minilager i nærheten. Små lagerboder er også tilgjengelige sentralt i Haugesund.

Finn ditt nærmeste minilager, her!