Skip to main content
Flyttehjelp

Trenger du flyttehjelp?

Flytting kan være en omfattende prosess, og det er varierende hvor mye hjelp den enkelte trenger. Noen håndterer det meste selv, mens andre ønsker hjelp med både løft, transport og lagring. Derfor har vi skreddersydde løsninger for ethvert behov!

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg i flytteprosessen, enten du ønsker litt eller mye bistand.

1. Mellomlagring

Dersom du er komfortabel med å gjøre løftene og håndtere transporten selv, er kanskje mellomlagring alt du trenger. I våre moderne lagerlokaler vil eiendelene dine oppbevares trygt frem til innflytting i ny bolig.

Vi tilbyr lagerboder i størrelsen 2,7–33,5 m3, alt etter hva du trenger. Det betyr at vi har rom for flyttelasset ditt enten det er lite eller stort!

Du kan låne skaptilhenger fra Tysse gratis hos oss. Dette bidrar til at transport av møbler og andre eiendeler kan gjøres på en trygg og effektiv måte. Ved behov kan vi også gi deg et godt tilbud på leie av varebil gjennom Europcar.

2. Enkel flyttehjelp

Hvis du har behov for hjelp med transport og lagring av et mindre flyttelass, er denne løsningen skreddersydd for deg. En av våre flytteassistenter vil bistå med bæring og frakt av eiendelene til våre moderne lagerlokaler.

Du kan også få hjelp med å transportere eiendelene til den nye boligen når den er klar for innflytting. Er det snakk om tyngre løft, kan det være behov for at du hjelper til.

3. Komplett flyttehjelp

Det å flytte er ofte både tidkrevende og slitsomt. Da er det fint å vite at vi står klare til å hjelpe deg med de tunge løftene om du ønsker det. Hos oss kan du motta komplett flyttehjelp, noe som inkluderer både løfting, bæring, transport og sikker lagring.

Med denne løsningen tar vi oss av både bæring og transport – også av tunge og store møbler. Eiendelene dine oppbevares trygt og tørt i våre moderne lagerlokaler.

Flyttehjelp i Bergen og Haugesund

Selvbetjeningslageret.no tilbyr lagerboder og flyttehjelp både i Bergen og Haugesund. I Bergen har vi lagerlokaler både i Fyllingsdalen, Eidsvåg i Åsane, Minde, Kalfaret og på Midtun.

Vi er stolte av å kunne tilby fleksibel og sikker lagring til konkurransedyktige priser. Det er ingen bindingstid, og du kan velge både langtids- og kortidsleie. Og skulle behovet ditt endres underveis, kan du når som helst endre på leieperioden eller lagerstørrelsen.

Med vår hjelp kan du føle deg trygg på at flyttelasset blir godt ivaretatt!