Skip to main content
Visningsklar med Selvbetjeningslageret

Visningsklar med Selvbetjeningslageret

Skal du selge boligen din?

Visningsperioden er en spennende tid, men det kan også være stressende å få alt i orden. Hjemmet skal se strøkent ut, og alt overflødig rot må gjemmes bort. Heldigvis kan vi i Selvbetjeningslageret gjøre prosessen litt enklere for deg! 

Hvordan kan Selvbetjeningslageret hjelpe deg i visningsperioden?

Alle har ulike behov under salgsprosessen, men mangel på tid til flytteprosessen eller mangel på sted til oppbevaring av eiendeler er faktorer som går igjen hos mange. Les videre for å finne ut hvilke av våre tjenester som kan forenkle prosessen for deg. 

1. Lagerplass - Gjør det enklere å skape et attraktivt visningsmiljø 

Det er viktig å vise boligen i sitt beste lys når man skal få potensielle kjøpere på visning. Dermed kan det være lurt å rydde bort alt som kan virke distraherende eller rotete. Ved å lagre møbler, dekorasjoner og personlige eiendeler på et selvbetjeningslager, kan du frigjøre plass i boligen din og skape et mer attraktivt visningsmiljø. Det vil bli lettere for potensielle kjøpere å se potensialet i rommene og hvilke muligheter som ligger der uten alle dine personlige gjenstander og dekorasjoner. I tillegg vil detaljer som fine gulv, lister eller vinduer komme tydeligere frem. Generelt sett vil det også gjøre at boligen virker luftigere og større.

2. Flyttehjelp - La profesjonelle ta seg av flyttejobben

Flytting kan være en tidkrevende og tungvint prosess. Ved å delegere flyttejobben over til oss kan du konsentrere deg om det viktigste, som er å få solgt boligen din. Vi har lang erfaring og garanterer profesjonell håndtering av alle dine eiendeler. 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og er trygge på at du vil finne en løsning som passer til ditt behov - uavhengig av om du har et stort eller lite flyttelass, om du ønsker å gjøre litt selv eller overlate hele prosessen til oss. Vi tilbyr både enkel og komplett flyttehjelp, der våre flytteassistenter vil bistå deg med alt fra bæring, transport og sikker lagring. 

3. Leie tilhenger/varebil - Enkel transport av dine eiendeler

 Dersom du selv ønsker å stå for transport av eiendelene dine fra bolig til lager, men mangler plass i bilen, har vi også ulike løsninger du kan benytte deg av. 

Du kan helt gratis låne Tysse skaphenger hos oss ved leie av lagerbod. Har du behov for enda mer plass tilbyr vi utleie av varebil. Vi har også traller tilgjengelig som du helt gratis kan benytte til flytting av eiendeler som er for tunge til å bære. 

Hvorfor velge Selvbetjeningslageret?

Gode priser:

Vi vet at flytteprosessen generelt kan være dyr, og streber derfor etter å være best på pris når det kommer til lagringstjenester. Vi tilbyr prisgaranti, som betyr at vi matcher prisen dersom du kan vise til andre leverandører som er billigere enn oss. For studenter tilbyr vi også studentrabatt, i tillegg til at vi nå kjører en kampanje der du får første måneden til en spesielt god pris. 

Fleksibelt: 

Vi er opptatt av at tjenesten skal være fleksibel og enkel å benytte seg av. Du velger dermed helt selv hvor lenge du ønsker å lagre tingene dine hos oss. Du kan enkelt bytte fra korttidslagring til langtidslagring eller omvendt, dersom behovene skulle endres underveis. Du har tilgang til lageret når du måtte ønske innenfor vår åpningstid fra 06.00-23.00 hver dag. Ved behov kan vi også ordne utvidet adgang. Elektroniske adgangskort gjør det enkelt å komme og gå når det måtte passe deg. 

Sikkert: 

Lagring av eiendeler hos Selvbetjeningslageret skal være et trygt valg hvor du kan lagre ting av verdi uten å måtte bekymre deg. Alle våre lagerområder er videoovervåket og skjermet for innsyn. Det er i tillegg elektronisk adgangskontroll slik at ingen uvedkommende har tilgang. 

Kort oppsigelsestid: 

Vi har kun 14 dagers oppsigelsestid. Det vil si at dersom du gir 14 dagers varsel slipper du å betale for flere dager enn du ønsker. Du vil derfor ikke være bundet til å leie lager lenger enn du har behov for. 

Klar for en stressfri visning?

Kontakt Selvbetjeningslageret i dag for å få et uforpliktende tilbud. Du finner oss i Bergen på Minde, Kalfaret, Midtun, Eidsvåg (Åsane) og Fyllingsdalen, samt i Haugesund. Med profesjonell hjelp og fleksible løsninger kan du fokusere på det viktigste: å selge boligen din til en god pris.

Andre tips som kan gjøre visningsprosessen enklere:

  • Begynn å rydde i god tid før visningen.
  • Vurder å selge eller gi bort ting du ikke lenger trenger.
  • Ta bilder av eiendelene dine før du lagrer dem.
  • Lag en liste over alt du har lagret.


Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan gjøre visningsperioden litt enklere for deg!