Skip to main content
Vinterlagring

Vinterlagring i oppvarmede lokaler?

Vinterlagring er praktisk når du ønsker å rydde unna små og store ting som ikke brukes gjennom vinterhalvåret. Det kan for eksempel være snakk om MC, sykler, hagemøbler, trampoline, gassgrill og sommerdekk som tar opp plass i bod, garasje eller kjeller.

Med vinterlagring kan du holde det ryddig og spare plass, samtidig som eiendelene dine oppbevares trygt!

Sikker og temperert sesongoppbevaring

Selvbetjeningslageret.no tilbyr små og store lagerboder til deg som ønsker et trygt sted å lagre eiendelene for vinteren. Bodene våre er tørre og tempererte, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at tingene skades.

Våre lagerarealer er dessuten videoovervåkede og alarmerte, slik at eiendelene beskyttes mot brann og tyveri. Vi er også behjelpelige med hengelås, noe som trygger eiendelene mot uvedkommende.

Tips for vellykket vinterlagring

Har du hagemøbler som du ikke har plass til å oppbevare innendørs? Eller har du kanskje en høytrykksspyler som står i garasjen? Eiendelene dine kan ta skade dersom de oppbevares feil i løpet av vinterhalvåret.

En høytrykksspyler kan for eksempel bli ødelagt dersom den utsettes for temperaturer under frysepunktet. Vannrester som finnes inni enheten utvides når det blir minusgrader, noe som kan gjøre at høytrykksspyleren sprekker.

Her er noen tips som er greie å ha i bakhodet:

  • Lagre tingene et sted der de beskyttes mot vær og vind
  • Velg et frostfritt (oppvarmet) oppbevaringssted med stabil temperatur
  • Sørg for at luftfuktigheten ikke er for høy. Tørt og romtemperert er best!
  • Pakk verdifulle ting ned i solide esker
  • Bruk standardesker som kan stables
  • Tøm høytrykksspylere og vannholdige eiendeler før vinterlagring (om de lagres kaldt)

Fleksibel sesongoppbevaring på lager

Vi vet at behovene dine kan endre seg med tiden. Derfor tilbyr vi fleksibel vinterlagring uten bindingstid. Du kan når som helst forlenge eller korte ned leietiden, eller oppgradere/nedgradere lagerstørrelsen.

Dette gjelder selvfølgelig også dersom du benytter våre lagerlokaler resten av året. Om sommeren ønsker du kanskje et trygt oppbevaringssted til julepynten og snøfreseren. Ja, eller det kunstige juletreet.

Mulighet for leiebil og gratis tilhenger

Vi lar deg låne tilhenger uten ekstra kostnader, dersom ting må fraktes til og fra lageret. Dette kan være nyttig når du har mye som skal transporteres i forbindelse med vinterlagring.

Ved behov kan du dessuten leie varebil gjennom Europcar til en gunstig pris.

Vinterlagring i Bergen og Haugesund

Selvbetjeningslageret.no har i dag oppvarmede lokaler en rekke steder i Bergen og Haugesund. I «byen mellom de syv fjell» finner du tempererte lokaler både på Midtun, Kalfaret og i Fyllingsdalen.

Finn et lager som sikrer sømløs og fleksibel vinterlagring av eiendelene dine, og unngå at ting tar skade av fukt og kulde. Vi hjelper deg gjerne med å finne egnet lagerstørrelse dersom du er usikker på hva du trenger!